Cégünkről

Társaságunk a nemzetközileg is elismert és nagymúltú magyar alumíniumipar gyökereiből táplálkozott. Több mint 25 éves múltra tekint vissza, 1992-ben érte el mai formáját, 2 család vállalkozásaként.

A kezdeti időszakban a tevékenység elsősorban KRESZ táblák gyártásából állt, de folyamatosan növekvő igény mutatkozott a hasonló szerkezetű reklámtáblák gyártására, melyeket követtek megvilágított és belső megvilágítású táblák gyártása és komplett kivitelezése. A profilváltás következményeként folyamatos fejlesztés indult, amelynek eredményeként napjainkban az Alustart a magyar piacon az első 3 legnagyobb reklámgyártó cég közé tartozik és széleskörű külföldi kapcsolatoknak köszönhetően európai szinten is ismert a minőségi világító reklámgyártók körében.

A reklámelemek gyártásához komplett technológiával rendelkezünk. A teljes gyártási folyamat házon belül történik: tervezés, szerkezetgyártás, CNC lemezmegmunkálások, neoncsőgyártás, elektromos szerelés, elektrosztatikus porfestés, grafikai kivitelezés, helyszíni szerelés. A termelés 9542m2 földterületen, több mint 7085m2-es épületegyüttesben történik, közel 60 fős állandó létszámmal. Korszerű gépparkunk bármilyen lemezalkatrész gyártására alkalmas, nem csak reklámipari felhasználásra.

Szerelőautóink, szakképzett szerelőcsapatokkal folyamatosan járják az országot, elvégzik az új reklámok felszerelési munkáit, illetve az időszerű karbantartásokat, javításokat. Rendelkezünk alpintechnikai kapacitással is, így a reklámszerelés területén számunkra nem létezik megoldhatatlan feladat.

Arculatváltásokat, reklámépítészeti munkálatokat kompletten végezzük. A projekt lebonyolításán, levezetésén felül meg tudjuk oldani a hatósági engedélyek beszerzését, ÉV jegyzőkönyvek készítését, a legyártott termékek, munkák komplett tervdokumentációjának elkészítését is. Természetesen készséggel állunk rendelkezésre kisebb volumenű, egyedi feladatok megoldására is.

Sokéves tapasztalatunk van európai export kiszállítás területén, a logisztikai feladatok megoldásához széleskörű alvállalkozói háttérrel rendelkezünk.

Cégünk a világító reklámberendezéseket, a 23/2016. (VII. 7.) NGM sz. rendelet szerinti CE megfelelőséggel gyártja, illetve jelzéssel látja el. A megrendelői elvárás szerint felhasznált és beépített anyagok minőségének függvényében a termékekre akár 5 éves garancia vállalása is biztosított.

Elhivatottak vagyunk a mindenkori legmagasabb színvonalú minőségi kivitelezésre, mérsékelt, versenyképes árszínvonalon.